Ακολουθήστε μας
ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Το φροντιστήριο «Πυθαγόρας» με αίσθημα ευθύνης και με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης ανταποκρίνεται στην επίτευξη των στόχων σου. Κάθε χρόνο πετυχαίνουμε ένα ποσοστό 85 – 95 % των μαθητών μας να γίνονται φοιτητές. Αυτό επιτυγχάνεται, διότι προσφέρουμε:

Άριστα εξειδικευμένο προσωπικό: οι καθηγητές μας αποτελούν την ψυχή του φροντιστηρίου. Είναι νέοι άνθρωποι με υψηλό επικοινωνιακό προφίλ, που διακρίνονται για τη μεθοδικότητα, την μεταδοτικόητα και την παιδαγωγική τους επάρκεια.

Αυστηρό διδακτικό προγραμματισμό: η αυστηρή μεθόδευση της διδασκαλίας κάθε κεφαλαίου και η ορθή κατανομή της ύλης ανά εβδομάδα καθιστά το μαθητή ικανό να καλύπτει τυχόν κενά και να εμπεδώνει τις γνώσεις που αποκομίζει. Παράλληλα, ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η ύλη, με αποτέλεσμα να έχουμε χρόνο για οργανωμένη επανάληψη, που αποτελεί τη βάση για την τελική επιτυχία.

Τακτικούς κύκλους διαγωνισμάτων: με τα τακτικά διαγωνίσματα και τεστ ελέγχουμε το βαθμό μάθησης του κάθε παιδιού και το εξοικειώνουμε με τις γραπτές εξετάσεις.

Δωρεάν σημειώσεις σε κάθε μάθημα: παρέχουμε πλήρη σειρά σημειώσεων που οργανώνουν και μεθοδεύουν την ύλη κάθε μαθήματος. Ειδικά για τα μαθηματικά δίνεται εξαντλητική μεθοδολογία σε κάθε τύπο ασκήσεων.

Ομοιογενή τμήματα: φροντίζουμε ώστε τα τμήματά μας να αποτελούνται από μαθητές με ανάλογες γνώσεις και τις ίδιες φιλοδοξίες. Σε κάθε τμήμα ο μαθητής αποτελεί μια ιδιαιτερότητα και μαθαίνει όχι μόνο από τον καθηγητή του αλλά και απο τους συμμαθητές του.

Τακτικές ενημερώσεις γονέων: κάθε κηδεμόνας με τη στενή συνεργασία των καθηγητών και της διεύθυνσης έχει άμεση εποπτεία της εξέλιξης και προόδου του μαθητή.

Προσωπική επαφή και μέριμνα για την πρόοδο κάθε μαθητού εκ μέρους των καθηγητών και της διεύθυνσης.

Αφουγκραζόμενοι τις σύγχρονες συνθήκες και την σοβαρή οικονομική κρίση που πλήττει τις οικογένειες των μαθητών μας, έχουμε δημιουργήσει οικονομικά πακέτα τα οποία εξασφαλίζουν το δικαίωμα στην μάθηση για κάθε παιδί καθώς και την ομαλή προετοιμασία τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Μάθε τα πάντα
για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
1.
Εκπαιδευτική Επικαιρότητα
2.
Θέματα Πανελλαδικών
3.
Βάσεις Σχολών
4.
Υπολογισμό Μορίων